کفسابی و سنگسابی پیچ رولپلاک و نماشویی

کفسابی ، سنگسابی ، پیچ رولپلاک و نماشویی ساختمان آذرساب

0912 853 47 10 نعمت زاده خدمات کفسابی و نماشویی

رنگ آمیزی و آب بندی نما

نقاشی نما و آب بندی نمای ساختمان

در رنگ آمیزی نمای ساختمان به روش راپل و با طناب نکات زیادی را باید در نظر داشته باشیم. ابتدا توصیه میکنیم برای کیفیت بهتر رنگ آمیزی نمای ساختمان و پوسته پوسته نشدن رنگ بعد از مدتی حتما مراحل زیر را برای نقاشی نمای ساختمان خود در نظر داشته باشید. گروه رنگ آمیزی و نقاشی نمای ساختمان آذرساب تمام مواردی که در این مقاله گفته می شود را از صفر تا صد رعایت می کند. نمای ساختمان ها بعد از گذشت مدتی بر اثر شرایط جوی و محیط حاکم مانند بارندگی و یا اشعه UV نور خورشید دچار فرسایش و پوسیدگی می شوند و مقاومت خود را در رابطه رطوبت و گرما از دست می دهند. از این رو بعد از مدتی نیاز به رنگ آمیزی مجدد و مرمت و بازسازی نمای ساختمان احساس می شود.

مراحل نقاشی نمای ساختمان

برای رنگ آمیزی نمای ساختمان یکسری اصول و نکات وجود دارد که اگر میخواهید کار با کیفیتی داشته باشید و تا سال های زیادی نیاز به رنگ آمیزی مجدد و هزینه مجدد نداشته باشید حتما باید رعایت کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

نماشویی ساختمان قبل از رنگ آمیزی نما

همان طور که در مقاله نماشویی ساختمان گفتیم ساختمان ها پس از مدتی از ساخت آن ها دچار آلودگی ها و جرم هایی در سطح نما می شوند که در شهرهای شلوغ و صنعتی این امر بیشتر خود را نشان می دهد برای حفظ ظاهر زیبای نمای ساختمان و همچنین جلوگیری از فرسایش و کهنه شدن نمای ساختمان حتما باید نمای ساختمان شسته شود. تا آلودگی هایی که بر روی سطح نمای ساختمان نشسته است پاک شده و ظاهر زیبای نمای ساختمان دوباره نمایان شود. از این برای نقاشی نمای ساختمان هم قبل از رنگ آمیزی حتما باید نماشویی انجام شود چرا که نمای ساختمان دارای جرم و کثیفی هایی می باشد که باعث خواهد شد رنگ بر روی نما نچسبد و بعد از مدتی به راحتی پوسته پوسته شده و ظاهر بسیار بدی را برای نمای ساختمان ایجاد خواهد کرد. از این رو قبل از رنگ آمیزی نما حتما باید نمای ساختمان شسته شود تا این آلودگی ها پاک شود و رنگ آمیزی به درستی انجام شود تا بعدا دچار مشکلات بعدی نشوید.

زیرسازی با پرایمر قبل از نقاشی نمای ساختمان

مرحله دوم در نرگ آمیزی نمای ساختمان زیرسازی نما قبل از رنگ می باشد ، به طور کلی قبل از رنگ آمیزی هر سطحی آن را زیرسازی می کنند فرقی نمی کند سطحی که میخواهیم رنگ آمیزی کنیم خودرو باشد یا درب چوبی باشد یا داخل ساختمان و یا نمای ساختمان باشد، به هر حال هرکدام از سطوح نسبت به جنس و مصالح به کار رفته در آن سطح زیرسازی مخصوص به خود را میطلبد. که برای نمای ساختمان های سیمانی ، گچی و یا بتنی از زیرسازی با پرایمر استفاده می کنیم. البته قبل از استفاده از پرایمر تمام درزهای نما ابتدا باز شده و با بتونه های مختلف نسبت به جنس نما پر می شوند که می تواند بتونه سنگی ، بتونه سیمانی و یا مخلطوی از هر دو و یا بتونه اپوکسی باشد. و پس از بتونه کاری سطح نما باید صاف شود که این کار با از بین بردن اضافات بتونه ها با استفاده از سمباده انجام می شود.

استفاده از مواد و رنگ های ساختمان مخصوص نما که ضدآب باشند

در مرحله آخر و مرحله اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان حتما باید نسبت به نوع مواد بکار رفته در نما از بهترین رنگ استفاده کرد تا پوشش دهی عالی داشته باشد و در عین حال مقاوم در برابر سرما ، گرما ، تابش نور خورشید و همچنین ضدآب و رطوبت باشد تا در فصل هایی از سال که بارندگی وجود دارد مقاوت خود را حفظ کرده و رنگ نمای ساختمان از بین نرود. همچنین بعد از سال ها که جرم و کثیفی به مرور بر روی نمای ساختمان می نشیند بتوان با نماشویی با دستگاه واترجت که با فشار بالا آب را بر روی نما میپاشد بدون استرس نما را شستشو داد و رنگ نما در مواجه با آب باران و همچنین آب پرفشار نماشویی آسیبی نبیند.

ما در شرکت آذرساب پس از سال ها تجربه گرانبها در خصوص شستشوی نمای ساختمان و رنگ آمیزی انواع نمای ساختمان های مرتفع در سطح کلانشهرهای تهران و کرج درک درستی از انواع رنگ ها داشته و میدانیم که کدام رنگ برای کدام نما و با کدام صالح پوشش دهی بالا و مقاومت بالایی دارد. مرحله آخر یا همان رنگ آمیزی نما نسبت به مراحل دیگر دارای گستردگی بیشتری بوده که به توضیح آن میپردازیم.

انواع رنگ مناسب برای نقاشی نمای ساختمان

  • رنگ روغنی : این رنگ برای درب و پنجره های آهنی کاربرد دارد و مقاومت خوبی در برابر رطوبت داشته و همچنین حلال این نوع از رنگ های پایه نفت بوده و با انواع تینر اجرا می شود.
  • رنگ استخری : این نوع از رنگ نیز مناسب استخرها بوده و ضد قارچ و جلبک بوده و مقاوم در برابر رطوبت می باشد.
  • رنگ اکریلیک : این رنگ یکی از بهترین رنگ های مناسب برای نما می باشد که از انواع دیگر این رنگ برای سطوح داخلی نیز استفاده می شود، رنگ اکریلیک دوام بالایی داشته و درخشندگی خوبی به سطح نما می دهد همچنین رنگ انعطاف پذیری بوده و در برابر شرایط محیطی متفاوت مقاومت بالایی دارد.
  • رزین اکریلیک : رزین اکریلیک بر دو پایه آب و رغنی هستند ، این نوع از رنگ ها ضد قارچ و جلبک بوده و برای محیط های شمالی کشور و مناطقی که بارندگی زیادی دارد بسیار مناسب بوده و همچنین ضد اشعه UV خورشید نیز است.
  • رنگ کنیتکس : این رنگ نیز مانند رزین اکریلیک بر دو پایه آب و حلال نفتی است ، و نوع روغنی این رنگ مناسب سطوح خارجی ساختمان از جمله نمای ساختمان می باشد. عمر بالای کنیتکس و مقاومت بالا در مواجه با رطوبت و اشعه خورشید این رنگ را برای استفاده در نمای ساختمان بسیار محبوب کرده است.
  • رنگ اپوکسی : یکی دیگر از رنگ های بسیار بسیار مقاوم رنگ اپوکسی می باشد که بیشتر جنبه صنعتی دارد و در منازل و اداره ها بیشتر برای رنگ آمیزی کف ساختمان از آن اسفاده می شود.
  • رنگ نانو : یکی دیگر از رنگ های مدرن جهت رنگ آمیزی نمای ساختمان رنگ های نانو می باشند. رنگ های نانو به دلیل کیفیت بالا و عایق بودن از اهمیت ویژه ای برای رنگ آمیزی نما برخوردار هستند.

 

0912 853 47 10 پیام در واتساپ